Taloyhtiöille

Ota yhteyttä ›


Mikä Rakennusinfo?

Arkea helpottava digitaalinen työkalu taloyhtiöille

Miltä kuulostaisi taloyhtiön hallinnointi digitaalisesti? Rakennusinfo-ohjelmamme on näppärä työkalu taloyhtiösi arjen hallintaan!

Kukapa ei toivoisi taloyhtiön arjen pyörivän hieman sujuvammin? Rakennusinfo-työkalu on kaikki mitä tarvitset digitaaliseen arjen hallintaan. Ohjelma soveltuu kaikille, niin suurille kuin pienille taloyhtiöille, jotka hoitavat isännöinnin itse. Eri käyttäjille voidaan asettaa erilaiset oikeudet Rakennusinfoon ja näin ollen myös käyttäjien näkymät ovat erilaisia. Lisäksi taloyhtiöt voivat hyödyntää Rakennusinfoa erilaisissa projekteissa ottamalla käyttöön ohjelman projektipuolen.

Mitä hyötyä Rakennusinfosta on? Ohjelman avulla esimerkiksi tiedottaminen, keskustelut, kyselyt ja muutostyöilmoitukset ottavat hyppäyksen nykyaikaan! Myös hallitustyöskentely helpottuu sähköisen allekirjoituksen avulla, isännöitsijätodistus ja PTS-suunnitelma ovat helposti täytettävissä ja esimerkiksi asukas-/osakas-/huoneistoluettelon ylläpitäminen ajan tasalla on helpompaa kuin koskaan. Ohjelmaa käyttämällä myös tiedot kaikista taloyhtiön/kiinteistön sekä yksittäisten huoneistojen remonteista pysyvät varmassa tallessa.

Mitä Rakennusinfon käyttöönotto edellyttää? Pelkän sähköpostiosoitteen! Ohjelman käyttö onnistuu näppärästi myös mobiilissa PWA-sovelluksellamme.

Ja mikä parasta, taloyhtiösi voi kokeilla Rakennusinfoa ensimmäiset kaksi (2) kuukautta täysin maksutta! Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoja!

Kysy lisää ›

Digitalisoi taloyhtiösi arki

Rakennusinfo-ohjelma on monipuolinen työkalu:

Taloyhtiön/kiinteistön sivu

Tälle sivulle talletat helposti kaikki tarvittavat tiedot oikeiden henkilöiden saataville. Esimerkiksi sähköiset asukas- ja osakasluettelot, huoltopyynnöt ja huoltohistoria.

Huoneistosivu

Huoneistosivu pitää omaa huoneistoasi koskevat tiedot tallessa ja luo näin turvaa tulevaisuudelle. Kaikki tarvittavat tiedot ovat helposti saatavilla esimerkiksi myyntitilanteessa.

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita sähköisen allekirjoituksen avulla esimerkiksi kaikki hallitustoimintaan liittyvät dokumentit. Sähköinen allekirjoitus on helpompi ja myös turvallisempi vaihtoehto kuin perinteinen allekirjoitusmuoto.

Kalenteri ja keskustelu

Ajantasainen kalenteri sekä keskustelufoorumi päivittäiseen viestintään.

Tietopankki

Rakennusinfo-ohjelmassa kaikki tiedostot ovat oikeiden henkilöiden saatavilla. Voit dokumentoida asioita sekä tekstien että kuvien avulla.

Kyselyt

Lähetä kyselyitä kätevästi asukkaille kartoittaaksesi esimerkiksi korjaustarvetta.

Ilmoitustaulu

Sähköinen ilmoitustaulu asukkaiden, osakkaiden ja muiden sidosryhmien viestintään.

Muutostyöilmoitukset

Kaikki osakkaiden tilaamat muutostyöt sähköisesti allekirjoitettuna.

Asiakirjat

Voit luoda ja lähettää asiakirjoja sähköisesti allekirjoitettavaksi.

PTS-suunnitelma

Löydät helposti kiinteistön tulevat korjaustarpeet ja niiden kustannukset.

Huoneistotarkistus

Asukkaan vaihtuessa tai huoneiston kuntoarvio kuvin ja videoin.

Isännöitsijätodistus

Helposti ohjelmasta liitteineen päivineen. Sähköinen allekirjoitus.

Huoltopyynnöt

Osakkaan, asukkaan, hallituksen ja isännöitsijän tekemät
huoltopyynnöt huoltohenkilölle, kuvin.

Taloyhtiösi arki sujuvoittuu roimasti, kun valitset avuksesi tulevaisuuden työkalun – Rakennusinfon!

Ota yhteyttä, digitalisoitu arki on vain parin klikkauksen päässä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Myynti Tekninen tuki