Mikä Rakennusinfo?

Ota yhteyttä ›

Rakennusinfo on digitaalinen työkalu kaikkiin kiinteistöjen tarpeisiin

Miltä kuulostaisi kiinteistöjen digitaalinen työkalu, joka tuo helppoutta, selkeyttä ja sujuvuutta sekä päivittäiseen arkeen että rakennusprojekteihin? Rakennusinfo on kaikkea tätä.

Rakennusinfo-ohjelma syntyi tarpeesta helpottaa tiedonkulkua ja dokumentointia taloyhtiöissä ja erilaisissa rakennusprojekteissa. Aluksi tarkoitus oli luoda ohjelma vain rakennusurakointia harjoittavan yrityksen omaan käyttöön, mutta nälkä kasvoi syödessä, ja toiminnot monipuolistuivat myös muita käyttäjiä palvelevaksi. Rakennusinfoa kehitetään edelleen ja suunnitteilla on uusia toimintoja, jotta ohjelma palvelisi käyttäjiään entistä paremmin myös jatkossa.


Rakennusinfo tuo mukanaan paljon hyvää

  • Ohjelma tekee esimerkiksi projektinhallinnasta täysin digitaalista ja säästää näin ollen luontoa ja luonnonvaroja vähentäen esimerkiksi paperin kuluttamisen minimiin.
  • Jokainen kodinomistaja voi nukkua yönsä rauhassa, kun kodin tärkeät tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa – turvallisesti.
  • Yksi Rakennusinfon merkittävimmistä eduista on tiedonkulun helpottuminen: ohjelmassa kaikki tärkeä tieto on kaikkien sidosryhmien saatavilla ajantasaisesti ja ympäri vuorokauden.
Ota yhteyttä ›

Mitä hyötyä Rakennusinfosta on?

Se on oiva työkalu taloyhtiöille ja urakoitsijoille:

  1. Helpottaa tiedonkulkua niin rakennusprojekteissa kuin taloyhtiöiden ja kiinteistöjen arjessa.
  2. Tallettaa kotien ja rakennusprojektien tärkeät tiedot ja dokumentit yhteen paikkaan.
  3. Tehostaa toimintoja digitalisoimalla monia rakennusprojekteihin tai taloyhtiöiden toimintaan liittyviä työvaiheita. Ja säästää näin myös rahaa!

Kaikki tämä helpottaa arkeasi ja säästää aikaasi, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Myynti Tekninen tuki